Shownieuws / Nieuwe releases


Niemand, weet waarom, maar het is een fijn gevoel voor de zanger, dat hij door de Spaanse ladies, Bianka en het publiek op handen gedragen wordt. Jack tekende als Soloartiest inmiddels voor zo’n 20 albums en ontelbare solosingels.

De doorgewinterde muzikant kende een succestijd met de 5 man sterke pop/rock formatie Exit en werkte met vele grote artiesten samen.

De laatste jaren wist Jack, samen met Janske zich in de schijnwerpers van de Nederlandse muziek te zetten via Het Woonwagen Duo, die later de naam verandert heeft in de Hollandio’s.

Jack is solo back en is teruggekeerd in de muzikale vijver, Back to the roots, richting de pop/rock met de wat stevige, ruige, rauwe sound.

Na veel zweten en zwoegen en vele lange hete nachten, is Jack trots als een pauw en lanceert met volle trots, de nieuwe singel “Maar toch hou ik van het leven

De singel Maar toch hou ik van het leven is een dansbare, opzwepende, swingende song, met het donkerbruine, hartverwarmende stemgeluid van Jack, overgoten met stevige countryinvloeden, die lekker in het gehoor ligt en een vrolijke en gezellige beat heeft om op weg te zweven en tot de verbeelding spreekt.

Probeer wat meer te lachen in het leven is de gouden tip van Sidney Bischoff.

De altijd rondreizende Amsterdamse vrolijke volkszanger Sidney Bischoff uit Apeldoorn, die altijd danst en lacht, ook al gaat hij nog zo laat naar één van de vele podia, waar het publiek de zanger op handen draagt is geen onbekende in Nederland muziekland.

Bij Sidney is de Nederlandse muziek van kind of aan, zijn lust en zijn leven, net als het rondreizen met een mobiele oliebollenkraam, waarmee de zanger van stad naar stad reist.

Voor de zanger, die het liefst de Nederlandse muziek van de daken schreeuwt, is eindelijk weer het moment daar om te vlammen als een echte ster en is de trotse winnaar van de nieuwe singel “Probeer wat meer te lachen” en lanceert deze singel met volle trots, voor het kermis seizoen in volle hevigheid losbarst.

De singel probeer wat meer te lachen is een vrolijke, feestelijke, opwekkende, opzwepende feelgoodsong, met een volks karakter, waar een warme, zwoele sound overheen gegoten is en een goed in het gehoor liggende, swingende beat heeft, waarbij stilstaan geen optie is.


Dat is het leven verteld ander verhaal, beluister vooral de tekst.

Voor de Amsterdamse zanger Ramon Beense is het wennen, na een bewogen periode vol onbegrip, maar nu het zomer wordt, is de Amsterdamse zanger met hart en ziel, weer terug.

Voor de zanger, heeft het leven weer zin, ook al kan de zanger tot de dag van vandaag niet bevatten, dat zijn 19 jarige dochter Shaynee de oneerlijke strijd verloren heeft, maar de zanger danst nu weer door het leven.

de wereld heeft Ramon niet klein weten te krijgen, ook al kon de zanger, een wereld zonder Shaynee niet voorstellen. Ramon huilt dan ook van tijd, tot tijd, wat een opluchting geeft, ook al doet het verlies nog zo’n pijn, het hoort bij het leven en gaat nu door, Maar Shaynee zal altijd in het hart van de zanger zijn.

Nu Ramon weet dan ook met de nieuwe singel “Dat is het leven” een persoonlijke, gevoelige, plaat vol emotie in de markt te zetten, die Feestelijk, vrolijk, vlot en opzwepend klinkt en een warme, zwoele, zomerse sound heeft en een coole beat.

De singel dat is het leven is een cover (can’t take my eyes of you) van Frankie Vali uit 1976, waarvan de Nederlandse tekst afkomtig is van Bronkhorst & de Bruijn en de muziek komt uit handen komt van a. schroeck & b. Gaudio.

Als men goed luistert naar de tekst, zal men bevinden dat de tekst op maat gesneden is voor Ramon Beense en prima aan het publiek weet over te brengen.

Ramon is back en sterker dan ooit.

De 19 jarige Noord-Brabantse Naomi van Beusekom, die in 2018 het tweede lustrum viert als zangeres Naomi Gael uit Utrecht, zoals de zangeres dagelijks door het leven gaat.

Naomi krijgt van kind of aan al vlinders in haar buik van de Nederlandse, maar beheerst ook de Duitse en Engelstalige muziek en heeft dan ook een engel zonder vleugels op haar schouders. De muziek is dan ook het einde voor Naomi en de verlegenheid om door te breken gaat dan ook niet voorbij.

Naomi is in de Nederlandse muziekvijver geen onbekende meer, nadat ze op haar 10de jaar voorzichtig haar stoute schoenen aantrok, wat op haar 14de in een stroomversnelling kwam.

Als je jong bent en begint met zingen heb je een voorsprong en kan je alleen maar groeien in de muziek. Denk aan de 19 jarige Naomi, die inmiddels op handen gedragen wordt door de schare fans, die een hoop als zangeres weet te laten zien.

De koning van het levenslied Frank van Etten, heeft zich ontfermt over Naomi en de tekst voor de nieuwe singel “Druppels van pijn” geschreven, net als de muziek trouwens.

Naomi wil meer voet aan vaste wal krijgen en haar vleugel spreiden boven de muzikale vijver. De zangeres wil het liefste zien, dat successen niet meer uitblijven en met de singel druppels van pijn staat de zangers op het punt om landelijk door te breken.

Met bloed, zweet en tranen heeft Naomi gewerkt aan de druppels van pijn, wat een krachtig, gevoelig levenslied, vol emotie, recht uit het hart met het warme, zwoele zuivere stemgeluid van Naomi, die over de liefde kan gaan of over vriendschap.

Naomi weet met de singel druppels van pijn de gevoelige plaat te raken, er zullen dan ook weer vele muzikale deuren voor de zangeres opengaan.

De Jonge zanger Sander Sestig uit Tilburg bouwt aan carrière en spreidt vleugels.

In Brabant weet de zanger voet aan vaste wal te krijgen, het juiste moment om de nieuwe singel “Als jij eens wist” met volle trots te lanceren.

De enthousiate en vrolijke zanger wil de muzikale ladder bestijgen en vleugels landelijk spreiden.

Wist je dat Sander op het punt van doorbreken staat in de muzikale vijver, Sander heeft dan ook al zijn stoute schoenen aangetrokken en is klaar ervoor, let the game begin.

Wist je dat de donkere wolken verdwijnen als sneeuw voor de zon met de vrolijke, feestelijke, volkse singel, met een warme, zwoele zomerse sound en een dansbare beat.

De vet, coole, singel, als jij eens wist, die lekker in het gehoor ligt is geschikt gemaakt om te groeien tot nationaal niveau en heeft een hoog meezinggehalte.

De kans van de landelijke doorbraak staat voor de deur en pikken de zuiderburen een graantje mee.

In samenwerking met:

  • Carlo Verkooijen is de tekst/muziek tot stand gekomen.
  • Productie/arangement lag in handen van Manfred Jongenelis.

 

Met als jij eens wist staat Sander zomaar met beide voeten in de muzikale Nederlandse vijver en zet voet aan vaste wal.