Shownieuws / Nieuwe releases


Je hebt al even kennis kunnen maken met David door zijn duet met Thomas Berge – Heel Alleen. Dit was voor David de eerste kennismaking in het Nederlandse muzieklandschap.  Samen met Thomas is hij o.a. te zien geweest in programma’s als RTL Boulevard, Tijd voor Max en 5 Uur Live. Maar nu is de tijd aangebroken voor David om solo de Nederlandse harten te stelen met zijn zomersingle ‘Ik Leef Voor Jou’.
De single ‘Ik Leef Voor Jou’ is tevens een Nederlandse productie en was vorig jaar de meest gedraaide zomersingle in Vlaanderen, met een Radio2 zomerhit nominatie als gevolg. De bij Warner Music Benelux getekende zanger blijft ook dit jaar in België een van de meest geboekte zangers.
Met meer dan 600.000 Spotify streams heeft de Belgische zanger intussen de status van volwaardig Nederlandstalige live artiest bereikt. Na 12 jaar carrière leverde hij samen met producer Gordon Groothedde (o.a. Nick&Simon, Marco Borsato, Krezip, Miss Montreal) en begeleid door onder meer het Metropool orkest, een bijzonder muzikaal en productioneel album af.
 
DIT IS DAVID
Met meer dan een 600.000 Spotify streams heeft de Belgische zanger David Vandyck intussen de status van een volwaardige Nederlandstalige live artiest bereikt. Na 12 jaar carrière leverde hij samen met Gordon Groothedde (Nick&Simon, Marco Borsato, Krezip, Miss Montreal) en begeleid door onder meer het Metropool Orkest, een bijzondere muzikale en productionele parel af.
Zijn duet (‘Heel Alleen’) met Thomas Berge was voor David de eerste kennismaking met het Nederlandse muzieklandschap. Zo waren zij al te zien in RTL Boulevard, Tijd voor Max en 5 Uur live. Met zijn zomersingle ‘Ik Leef Voor Jou’ wil David Vandyck nu ook solo de Nederlandse harten veroveren.
‘IK LEEF VOOR JOU’ (NEDERLAND)
De plaat is eveneens een Nederlandse productie en was vorig jaar de meest gedraaide zomersingle in Vlaanderen, met een Radio2 zomerhit nominatie als gevolg. De bij Warner Music Benelux getekende zanger blijf ook dit jaar in België een van de meest geboekte zangers.
NICK & SIMON
Eerder dit jaar stond David overigens met Nick & Simon en de Marcel Fisser band in Kursaal Oostende. In november zingt hij als opening act voor meer dan 5.500 mensen in de Antwerpse Lotto Arena bij Dana Winner. blijf ook dit jaar in België een van de meest geboekte zangers.
NICK & SIMON
Eerder dit jaar stond David overigens met Nick & Simon en de Marcel Fisser band in Kursaal Oostende. In november zingt hij als opening act voor meer dan 5.500 mensen in de Antwerpse Lotto Arena bij Dana Winner.

Een rustig startend nummer dat al snel verandert in een heerlijk vlot nummer met een lekker beat vol met gitaar en accordeon solo’s. Entertainer Marco van Kints (1975) uit Leiden is een van de eerste artiesten die een microfoon vasthield in de sleutelstad.Regelmatig is hij te vinden in de cafés waar hij vaak optreed met zijn bijzondere stemgeluid. Na het horen van de producties van producer en tekstschrijver André Kooiman begon het bij Marco ook te kriebelen om een eigen single te gaan maken. De multi-producer uit Raamsdonksveer schreef voor hem lekker vlotte tekst op een oude klassieker van Freddie Fender en maakte er een compleet verbouwde zomersingle van. Het rustig startend nummer verandert al snel in een heerlijk vlot nummer met een lekker beat vol met gitaar en accordeon solo’s. De single “Is dan alles nu voorbij” is vanaf Juli 2019 verkrijgbaar in alle grote download en streaming portals. Tevens is er een videoclip van het nummer te zien via o.a. YouTube en Tv Oranje. De single wordt gepromoot door PLUGplugging bij de radiozenders in Nederland en België. Met deze heerlijke zomerse single heeft Marco van Kints een heerlijke zomerse plaat gemaakt die het vast goed gaat doen bij de liefhebbers van het Nederlandstalige lied!


Christa Kerdijk had bijna alles in kannen en kruiken. Ze had haar nieuwe single ‘Jij bent wat ik wil’ al opgenomen en de beelden voor de clip waren al geschoten. Het enige wat nog ontbrak was een platenlabel en een releasedatum. Veel bevriende collega artiesten adviseerden Christa om met Ronald Visch van Rood-Hit-Blauw te gaan praten. Het gesprek vond plaats op zondag 7 juli en daar werden gelijk koppen met spijkers geslagen met als resultaat een platendeal.Christa vond het heel bijzonder dat Ronald op zondag tijd voor haar maakte. ‘Er was gelijk een klik. Ronald stelde voor om de single op woensdag 10 juli te lanceren. Op maandag 8 juli werd de hoes ontworpen. Daarnaast werd ik telefonisch persoonlijk benaderd om informatie te geven over de totstandkoming van de single voor dit persbericht. Dat bewijst maar weer dat Ronald alles voor de artiest doet’, onthult de zeer enthousiaste zangeres uit Sassenheim.Vanwege de prettige ervaring die ze ervaarde tijdens de opname van haar vorige single ‘Leven in mijn droom’ met Joris van Dijk van Sonic Solutions besloot ze terug te keren naar deze studio in Roosendaal. ‘Ik gaf aan dat ik met het uitzicht op de zomer een vrolijk nummer wilde uitbrengen. Hans Louws bleek een passend lied te hebben geschreven. Ik kreeg de demo die Hans had ingezongen binnen en vond het vanaf de eerste toon al super. Het onderwerp gaat over iemand die ik erg leuk vind en voor mij onbereikbaar blijft. Dat is echter niet autobiografisch. Diegene die ik wil die heb ik al….’, glundert Christa.De clip is geschoten door Robert Vegt (RTV Mediaproductie) op het strand in Zandvoort. Volgens Christa wordt de verhaallijn door twee figuranten perfect uitgebeeld.De CD single ‘Jij bent wat ik wil’’ is vanaf 10 juli 2019 verkrijgbaar en te streamen op de bekende platforms.

“Vlieg je met me mee” is een zomers opzwepend nummer. Het nummer zal menige kroeg en feesttent op zijn kop gaan zetten en met deze track doet Frank een serieuze poging om de zomerhit van 2019 te gaan scoren.Wederom ging Frank de succesvolle samenwerking aan met Kasper Hits.Na eerdere uptempo nummers als “Liever met je dansen” en “Ja wij zijn jouw vrienden” is “Vlieg je met me mee” er weer één die in ieder geval weer spraakmakend is !Deze single is verkrijgbaar via alle grote download en streaming portals. De single wordt gepromoot door ArtiestenPromotie.net bij diverse radiozenders in Nederland en België.Met deze uptempo meezinger is Frank Hoek er weer in geslaagd een super knaller neer te zetten om de feest en dancescene weer op festivals en op stranden te laten shaken.

Als 5 jarige Amsterdamse kleuter nam André Hazes hem op schoot, liet hem een liedje meezingen en dat deed hij nog loepzuiver ook. Zo’n twintig jaar later zingt Danilo Kuiters nog steeds de sterren naar beneden, is een populaire, veelgevraagde Nederlandstalige artiest die naast optreden in het SBS programma ‘Bloed, Zweet & Tranen’ in de tussentijd ook de talentenjacht van ‘Jantjes Verjaardag’ won.Zijn uitgebreide bühnerepertoire van bekende hits wordt gaandeweg aangevuld met goed in de smaak vallende eigen nummers, waar er nu een nieuwe van uitgebracht wordt ‘Laat Ze Allemaal’, geproduceerd door Hans van Vondelen en geschreven door Billy Dans, Hansen Tomassen en Mark Pattiapon met op gitaar Jochem Fluitsma.