Shownieuws / Nieuwe releases


Desiree de Waal komt voor het eerst met haar 1e single uit. Desiree de Waal is geboren op 13 april 1998 in het mooie Amsterdam. Naast het zingen is het haar droom om wiskunde docent te worden. Tijdens haar vrije tijd verveeld zij zich zeker niet en naast tekenen en zingen gaat ze vaak skaten met haar vrienden.

 

 

Dit is precies waarom Desiree juist dit liedje heeft gekozen als haar eerste liedje. Het liedje vertel over haar leven. Hoe zij omgaat met de ziekte die zij op 16 jarige leeftijd kreeg en waarbij de klachten nog steeds niet weg zijn en zij er nog dagelijks mee word geconfronteerd.

 

Hierbij is de steun van Vrienden en familie zo belangrijk. Samen met haar vrienden probeert Desiree er alles van te maken, maar ook sterker van te worden want op geven is voor Desiree geen optie

Vanaf 28 augustus ligt hij in de winkels; ‘Kom maar op’, het debuutalbum van Kaatsheuvelnaar Thom Craane. Het kan haast niet anders dan dat deze nu 26-jarige jongeman artiestenbloed door de aderen heeft stromen.

 

 

 

Immers als jonge tiener zette hij al een showtje in elkaar waarbij hij o.a. de act en liedjes van Samson en Gert playbackte. Een kleine 10 jaar geleden maakt hij zijn opwachting tijdens de Revue van Kaatsheuvel, hij is 16 als hij z’n eerste boeking binnen krijgt en in 2012 verschijnt zijn allereerste single. Zo snel kan het gaan dus!

 

Zes jaar nadien tekent deze geboren artiest voor een mijlpaal in zijn carrière; Een eigen CD-album! Gekozen is voor ‘Kom maar op’ als veelzeggende titel voor zijn aanpak en doortastendheid, en daarnaast was dit dus óók de titel van zijn debuutsingle.

 

Op het album, verschenen op het Rood-Hit-Blauwlabel, zijn alle singles geposteerd die de amusante en goedlachse Brabander de afgelopen jaren heeft uitbracht. Met liedjes zoals ‘Rosamunde’, ‘Watje’, ‘Ik was effetjes d’r naam kwijt’, ‘De nacht is mijn leven’ en zijn onlangs uitgebrachte single ‘Dansen’, staat het debuutalbum met 14 liedjes van Thom Craane garant voor feest, feest en nog ’s feest!


Ofschoon Gio Swikker later dit jaar pas 15 jaar wordt, heeft deze Hagenees al heel wat ervaring opgedaan in de entertainmentwereld. Zo had hij al rolletjes in enkele speelfilms en in de televisieserie ODDS, maar daarnaast is hij ook als zanger actief.

 

 

 

Na ‘Jouw ogen’ en ‘Canta Canta’ van vorig jaar, zet Gio met zijn jongste release ‘Ga ik met je mee’, zijn teller dus nu al op 3 eigen singles! Ronald Visch was er vorig als de kippen bij om dit talent vast te leggen voor Rood-Hit-Blauw produkties. Naast dat je talent moet kúnnen ontdekken, is het op- en uitbouwen en verder begeleiden van (jonge) artiesten een vak apart. Niet voor niets dus dat genoemd label al zoveel succesvolle artiesten voortbracht.

 

 

Antonio Holsken tekende voor de Nederlandstalige bewerking van ‘Põe a Mão na Cabecinha’ van Victor Rodrigues dat nu als ‘Ga ik met je mee’ in twee aantrekkelijke versies prijkt op de nieuwste single van Gio Swikker. Zomers, swingend, attractief en dansbaar! 8 september a.s. is het spektakel “Gio & Friends” in Het Lindehof Enschede.. mis het niet want Gio komt eraan!

Wie de nieuwste van Ray Smith in handen krijgt, wordt getrakteerd op zowel een Nederlands- als Spaanstalige versie van zijn jongste single! Samen met Bianca Folkers, die als achtergrondzangeres al meewerkte aan vele Nederlandse muziekproducties, schreef Ray Smith de tekst voor zijn single ‘Kom met me dansen’ / ‘Vamos a Bailar’.

 

 

 

Een plaat dus met een dubbele A-kant, zoals dat zo mooi heet! Ray is een erkent zanger, entertainer en presentator die zowel Fries als Indonesisch bloed door de aderen heeft stromen.

 

Op hele jeugdige leeftijd was hij al actief als zanger/gitarist op feestjes, later krijgt dit een meer professioneel karakter als hij bij diverse bands zijn opwachting maakt. Als Ray besluit solo verder te gaan verschijnen diverse albums en groeit hij uit tot een allround entertainer.

 

Vanaf 2008 brengt hij ook Nederlandstalige muziek op de markt . Via Rood-Hit-Blauwprodukties resulteerde dat de laatste paar jaar in de singles ‘Zonnestralen’, ‘Oh lala’ en ‘Pak Me Dan’. Nu is het tijd voor ‘Kom met me dansen’ / ‘Vamos a Bailar’. Laat de muziek je maar verleiden en dans op de twee energieke, vrolijke gezellige en swingende liedjes, te vinden op de nieuwe single van.. Ray Smith!

De jonge Destiny (11) uit Enschede komt alweer met een nieuwe single, want na het mooie gevoelige liedje “De wereld is mooi” heeft ze nu echt een mooie zomers liedje gemaakt. “Spanje we komen eraan” is de titel van haar nieuwe liedje geschreven en geproduceerd door Frank van Etten.

 

Destiny Zantbergen uit Enschede vind de wereld mooi en dat wil zij graag laten weten middels haar liedjes


Na het nummer van Destiny Zantbergen “Tranen van geluk” die razend populair is geworden, volgde haar volgende single “De wereld is mooi”
Destiny is een 11 jarig meisje die al het een en ander heeft meegemaakt en heeft heel veel moeten doorstaan, zo werd ze met 2 jaar heel erg ziek ze kreeg acute leukemie. Ze weet dus echt wat vechten is en ze heeft een enorme doorzetting vermogen. Ze heeft plezier in het leven en vind het super om te zingen. Mede dankzij haar stem en doorzettingskracht is zij waar zij nu is. Misschien gaat dit nummer “Spanje we komen eraan” wel de grote doorbraak worden van dit jonge talentje uit Enschede en wordt haar wereldje nog zonniger, en hoeft ze voor de zon niet alleen naar Spanje