Shownieuws / Nieuwe releases


“Niet kniezen Niet zeuren“ was de carnavals hit van 2018 in Brabant en verdiend een nieuwe kans volgens dit duo en vele fans. De Stoopjes, een ludiek stel dat regelmatig carnavalsliedjes uitbrengt op YouTube, had dus dit jaar een echte kneiter van een hit zoals ze in Brabant zeggen.

 

 

 

Maar waarom alleen in Brabant!? Het is een super gezellig nummer die het in heel Nederland en Belgie goed kan gaan doen deze zomer. Vandaar dat zij besloten hebben dit opnieuw uit te brengen. In april 2016 hebben De Stoopjes meegedaan aan “Hollands Got Talent”. Het optreden was goed en het publiek was erg enthousiast. Maar ook Gordon en Chantal Janzen gingen volledig uit hun dak.

 

Jammer genoeg mochten ze niet door naar de volgende ronde. Eén ding is zeker, het heeft veel reclame opgeleverd en dat was in eerste instantie ook de insteek van hun deelname. Ze hebben geweldig genoten van hun auditie en hebben hierdoor extra boekingen gekregen. Later waren zij te gast bij vele zenders met de daarbij behorende interviews, zowel Regionaal o.a. Omroep Brabant, Shownieuws, TV Helmond en Eindhovens Dagblad De Stoopjes hebben recent hun nieuwe plan gelanceerd …“De Stoopjes 2.0”. Hierbij worden de eerder uitgebrachte singles geremixt met een vlotte beat er onder. En op deze wijze krijgt ook het nummer “Niet kniezen Niet zeuren” een nieuwe kans.

Met een heerlijke uptempo single getiteld; “Een nieuwe dag” is het Belgische zangtalent Andy Bens een hele nieuwe commerciële weg ingeslagen! Ondanks zijn jonge leeftijd timmert Andy al een tijdje aan de weg als zanger. Hij bracht een aantal singles uit en had hiermee zijn eerste successen.

 

 

 

Andy benaderde wederom Dave van Well ( Dutch Artist Music ) en vroeg hem om een gloednieuwe single te schrijven en produceren wat Andy al 15 jaar in zijn hoofd had zitten maar geen enkele producer zag dat zitten totdat hij het Dave liet horen en het een topnummer vond en produceerde de single in een vlotte en frisse stijl die precies bij hem past!

 

“Ik ben erg tevreden over het resultaat. Het is ’n supermooie single geworden!” zegt een enthousiaste Andy.

 

Zijn nieuwe single heeft een hoog dansgehalte en heeft de titel; “Een nieuwe dag”. Over de tekst is ook goed nagedacht, zijn vader die kampt met een ongeneeslijke ziekte en 3 vrienden die Andy inmiddels verloren heeft, dus vandaar deze tekst met daarbij de boodschap om van elke “Nieuwe dag” te genieten. Tevens zal de single ook fysiek in een beperkte oplage te koop zijn via Andy.
Met deze nieuwe single heeft de sympathieke zanger Andy een heerlijke plaat met veel hitpotentie te pakken, die ongetwijfeld goed opgepakt zal worden door de radiozenders in Nederland en België natuurlijk!


Wesley Ponsen is inmiddels niet meer weg te denken uit de Nederlandstalige muziekwereld, vooral door zijn unieke stemgeluid. Met veel succes treedt hij al zo’n 8 jaar ieder weekend op met zijn nummers “Laat Mij Maar Gaan”, “Bruine Ogen Huilen Niet” “Vertel me nu maar eens je naam” en de veel gedraaide single “Droom met mij”.

 

 

 

Zoals het er naar uitziet heeft hij nu een nieuwe klapper te pakken “Ga je met me mee”
met een Nederlandstalige tekst geschreven door Wesley zelf.
De productie was weer in handen van Manfred Jongenelis waar Wesley zijn grootste successen mee heeft behaald, dit blijkt een gouden combinatie.

Gelegenheidsduo Orlando Uitenwerf (42) en Mandy Sanders (19) komen met een eenmalig duet “Zomaar zomer”. De vriendenkring van Mandy heeft haar aangespoord om eens een duet op nemen.

 

 

 

Via dezelfde vriendengroep kwam ze in contact met Orlando, en zo kreeg het idee vorm.
Mandy zingt zelf regelmatig Engelstalig, maar wil toch graag de Nederlandstalige kant op. Orlando was gecharmeerd van haar stem en wilde haar de kans geven door deze samenwerking aan te gaan.
Door zijn brede netwerk kan hij net het zetje geven om haar onder de aandacht te brengen, maar zegt Orlando zelf, ze moet het wel zelf doen.
Mandy werkt in de zorg en zit daarnaast nog op school, en vindt het allemaal erg spannend omdat dit haar debuut op de muziekmarkt gaat worden.

 


Orlando is al ruim 10 jaar actief bezig, na het potje voetbal is er altijd de gezellige 3e helft in de kantine waar Nederlandstalige muziek niet ontbrak, daardoor kwam de liefde voor het Nederlandstalige lied. Het idee om als artiest door te gaan is op een buurtfeest geboren en inmiddels is Orlando een graag geziene gast geworden op menig feest onder de naam Zwarte Jannes.

 

Maar hij wil nu verder onder zijn eigen naam Orlando Uitenwerf . Het nummer “Zomaar zomer” moest volgens Orlando een lekker nummer gaan worden waarbij je de zomerse taferelen zoals een lekkere BBQ, koud biertje, terrasje in terug moet vinden.
Hij heeft dan ook een groot aandeel in de tekst die hij samen heeft geschreven met Martin Sterken die ook de producer is van dit nummer..
En dat is ruimschoots gelukt, alle zomerse ingrediënten zijn aanwezig en het gaat een lange hete zomer worden als het aan Orlando en Mandy ligt!

Bianca Frieling (26), zeker geen onbekende in het vak komt met een heerlijk nieuw nummer met de titel “Laat de zon in je hart” wat is geschreven door Dave van Well.

 

Het nummer gaat over een zomers gevoel, dat je op staat met een lach en dat je mag genieten van elke dag, genieten met een glaasje op een terrasje, gewoon het zomer gevoel wat ook bij jou de zon in je hart laat schijnen. Hoe mooi kun je deze zomerse plaat betitelen en omschrijven als je richting de zomer gaat.

 

Bianca was al vanaf haar 15e levensjaar fan van het Nederlandstalige lied en heeft een passie voor het zingen.

 

Nadat ze in 2010 in de finale stond bij de talentenjacht van Radio NL bij de “Prinses van het Nederlandse lied” is het pas echt begonnen voor haar. Ze ging optreden, deed mee aan een talentenjacht in Arnhem in 2011 en won de 1e prijs. In dat zelfde jaar kwam haar 1e eigen cd uit met de titel “Hey lieve schat” (Oktober 2011). Vanwege privé redenen heeft ze het zingen een poosje op een laag pitje gezet, om in 2016 terug te komen.

 

Na een wederom gewonnen talentenjacht, waar de prijs een cd opname was bij Dave van Well, heeft Bianca besloten deze prettige samenwerking voort te zetten wat resulteerde in mooie producties zoals; Mijn hart slaat op hol (Oktober 2016), Het leven is een feest (Mei 2017), He lekker beest (September 2017) , Was het maar kerstmis elke dag (December 2017) Dat Bianca al heel wat op haar naam heeft staan is duidelijk en alle titels zijn heel goed ontvangen bij vele radiozenders in Nederland en België, en dan nu het mooie nummer “Laat de zon in je hart” waarmee ze de zomer van 2018 wil opvrolijken en natuurlijk een hit mee wil scoren. Heel graag wil zij dit jaar nog 1 nummer opnemen en dan ligt er ook al een plan klaar om volgend jaar een duet op te nemen met haar producer en zanger Dave van Well, maar nu eerst genieten van “Laat de zon in je hart”