Shownieuws / Nieuwe releases


Prachtige vrouw’  en ‘Schoonheid zit van binnen’ gingen vooraf aan ‘Romeo’, de nieuwe single van BenooZ, alias Ben van Hoof. Wederom koos BenooZ muzikaal gezien voor net wat andere modulaties en akkoordenschema’s voor zijn nieuwe single ‘Romeo’ waarvoor uitspraken van Henny Vrienten  onbedoeld hebben geleid tot de strekking van het verhaal achter deze plaat.

De voormalige bassist en leadzanger van het destijds  immens populaire Doe Maar, liet in een interview namelijk weten dat hij nimmer “Ik hou van jou” verwerkte in zijn liedjes. Koren op de molen van BenooZ die liefst ook een andere en eigen draai wil geven aan liedjes over de liefde.

Wisselende tempo’s en diverse muzikale invloeden zijn terug te horen op de nieuwe door Rood-Hit-Blauw Producties afgeleverde single: ‘Romeo’.

Zangopname en koorwerk verzorgd in de studio-69 van Laurens van Wessel, verder opgenomen, uitgewerkt, bewerkt en gemixt in zijn eigen Muziekstudio Nose waar Ben zelf ook alle gitaar en keyboardpartijen in speelde. “Ik vind je kei lief”, aldus BenooZ in deze verrassende song welke begeleid wordt door een leuke en eveneens aparte animatieclip. Kei leuk ook! Romeo

Zangeres Marjolein Faber is geboren op 23 maart 1990 in Doetinchem. Al op een jonge leeftijd wist Marjolein al dat ze zangeres wilde worden.  Zij heeft mee gedaan aan een talentenjacht op school en heeft toen de derde plek behaald.  Ook heeft zij op 16 jarige leeftijd een gok gewaagd mee te doen aan Idols. Helaas is dit niets geworden, maar destijds mocht zij de volgende dag een lied zingen met stadfeest. Haar moeder was altijd degene die haar een zetje gaf om te gaan zingen op feestjes en verjaardagen.  Haar moeder is vanaf het begin, al haar steun en toeverlaat in de muziek wereld.

Sinds 2,5 jaar geleden heeft Marjolein besloten meer te gaan doen met haar zangtalent. Toen heeft zij voor het eerst een debuut gedaan in Wim’s Muziek Kelder te Doetinchem, samen met een gitarist Oscar de Armas.  Dit was voor haar de drempel, om verder te gaan als zangeres.  Niet meer boven op zolder te gaan zingen, maar laten zien aan de wereld waar haar liefde ligt en dat is ‘’muziek’’. Toen heeft Marjolein veel mee gedaan aan talentenjachten, zingen voor goede doelen, feestjes en verjaardagen, om veel podium ervaring op te doen.

Voor een jaar geleden, zong zij alleen nog maar Engelstalige muziek.  Maar al snel werd zij besmet met de Nederlandstalige muziek en is ze ook met passie Nederlandstalige muziek gaan zingen

 


31 jaar uit Emmer-Compascuum, komt met zijn nieuwe single  “Een liefde zoals jij”.  Na zijn eerste succes “Kijk maar vooruit” (Augustus 2017) en “Leef het leven” (januari 2018) is er dan nu het nieuwe nummer van Erwin Weitering, in samenwerking met The Office Studio van BME Bookings in Witmarsum, genaamd “Een liefde zoals jij”

Onlangs is Erwin Weitering een samenwerking aangegaan met BME Bookings, en al snel was men het eens over dit mooie nieuwe nummer “Een liefde zoals jij”, wat toch weer verrassend anders is dan Erwin Weitering zijn vorige nummers.

“Een liefde zoals jij” is een vrolijk nummer, dat je vanaf het begin meeneemt met zijn vrolijke klanken. Al na één keer luisteren zing je het al lekker mee en blijft het in je hoofd hangen, zoals Erwin zelf zegt. Het nummer is op dit moment niet autobiografisch, maar wat niet is kan nog komen, zegt de goedlachse, sympathieke Drentse zanger.

 Zo langzamerhand is Erwin geen onbekende meer in het artiestenwereldje.  Hij heeft al een grote fan schare achter zich staan, waar hij mega trots op is, en ook weten  steeds meer organisatoren van feesten en festivals  hem steeds vaker te vinden. Samen met All 4You Events en BME Bookings hoopt Erwin om nog hoger op de ladder te komen en nog meer mensen te bereiken met zijn mooie muziek en kenmerkende stem.

 

Na drie succesvolle eigen nummers komt Femke Hengeveld nu met ‘Vuur & Vlam’, een bewerking van het Duitse nummer ‘Achterbahn’ van Helene Fischer. Femke is al jaren een groot bewonderaar van Helene en zong het nummer Achterbahn al heel vaak in haar sets tijdens optredens.

Totdat ze erover na ging denken hoe dit nummer in het Nederlands zou klinken. Samen met tekstschrijver en producer Hans Bedeker is de Nederlandse tekst gemaakt. Vuur en Vlam is uiteindelijk een logisch gevolg geworden in de lijn van haar vorige singles. Wederom levert Femke hiermee weer een lekker, stevig, uptempo, poppie en dansbaar nummer af.

De videoclip is deze keer gemaakt door Pascal Goudkuil in samenwerking met S!NG Music en opgenomen bij De Boode in Bathmen.Femke Hengeveld is op 12-05-1990 geboren in Zevenaar, en woont nu in Arnhem. Al op heel jonge leeftijd werd duidelijk dat Femke zangeres wilde worden. Haar eerste optreden was op school als 12 jarige, vanaf die tijd was ze verkocht en droomde ze van een podium carrière. Door haar vele optredens op bruiloften en partijen speelde ze zichzelf in de kijker van diverse geïnteresseerde partijen. Ze werd vaak gevraagd voor cover bands maar ook solo volgden er vele optredens. Inmiddels is zij door haar ruime ervaring en allround repertoire snel en overal inzetbaar. Ook wordt Femke veel gevraagd voor koorwerk in studio´s. Op vele cd’s van bekende artiesten is zij als achtergrondzangeres te horen.

Haar liedjes die zij onder haar eigen platenlabel uitbrengt werden steeds fantastisch ontvangen door de stations en zijn landelijk te horen op de radio, en te zien bij diverse muziekprogramma’s op tv. Wekelijks treed zij meerdere malen door het hele land op, en heeft zij het podium al gedeeld met Nederlands allergrootste artiesten.

Sofia Bianco wil zich graag onderscheiden in de Nederlandstalige muziekbusiness en haar half-Italiaanse afkomst laat zich duidelijk gelden. Haar nieuwe single ‘Speel het spel’ is Nederlandstalig met een internationaal tintje.

De geboren Amsterdamse heeft besloten om dit jaar professioneel aan de slag te gaan in de muziek. Zij benaderde Bram Koning (componist/tekstschrijver) om haar te helpen en te begeleiden. Door haar half-Italiaanse afkomst, kwam ze al vrij snel met een Italiaanse liedje, waarop Bram een Nederlandse tekst heeft geschreven. Dit resulteert in haar debuutsingle ‘Speel het spel’.

In dit liedje is haar Nederlandse- en Italiaanse identiteit samengebracht. Mede omdat ze geboren en getogen is in Amsterdam, omarmt ze de Nederlandse muziek. De muziek speelt al jaren een grote rol in haar leven. Opgegroeid met haar oma Gracia Gomez die haar hele leven zong in binnen- en buitenland. Het zingen werd er letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten.

Maar nu is het tijd voor haar eigen carrière. ‘Speel het spel’ is dan haar debuutsingle, maar er wordt ook al vooruit gekeken. Dit jaar zullen er nog twee singles verschijnen van Sofia want ze wil beslist geen ééndagsvlieg worden.