Shownieuws / Nieuwe releases


De zussen Bo & Kiki uit Schijndel die samen de ‘shinende’ meidengroep Zus vormen hebben een nieuwe single opgenomen, getiteld Vandaag. Al bij de eerste keer luisteren zeg je: Hé, dat is een lekker nummer.

 

Dat kan kloppen want het is geschreven door hit schrijver Quinn Warmerdam uit Venlo, opgenomen en geproduceerd door de bedreven Kees Tel. De leuke coverfoto’s werden vervaardigd door Cindy Langenhuijsen en de videoclip werd weer gerealiseerd door Pascal Verlinden van Redgellmedia.

Zanger Rob Valón uit het Friese dorp Steggerda (Gelegen op de grens van Overijssel)laat na 6 jaar weer van zich horen, en wel met het nummer “Goodbye my love”

Een cover uit de jaren 90′ welke destijds werd vertolkt door zangeres “Nina”.

Het nummer is door Rob in samenwerking met Terry West Producties in een verfrissend nieuw jasje gestoken.

 

Na in 2010 zijn eerste nummer te hebben uitgebracht met de titel “Je mooiste droomreis” in 2011 het mooie nummer “Vrijheid” en in 2012 “Jouw lieve woorden” werd het dus de hoogste tijd om wederom wat van zich te laten horen.

In de jaren dat Rob wat minder de publiciteit opzocht, trok hij toch nog met redelijke regelmaat de noordelijke provincies in om veelal zijn publiek te vermaken met een avondvullend programma.

 

Hij bleef nooit stil zitten en bouwde aan zijn repertoire, veel meters maken om zijn stem nog beter te maken was zijn plan en is gelukt. Het nummer “Goodbye my love” is daar het bewijs van.

Wat Rob zeker van plan is, om de komende jaren met enige regelmaat de opname studio op te zoeken, om daar te doen waar hij zich het prettigst bij voelt, namelijk zingen en nummers uitbrengen. Dus kunnen we gerust zeggen, Rob Valón is Back in Town.


Sheréna geeft Eurovisie knaller Nederlands jasje.

Sheréna groeide op in een hecht gezin en met haar zusje in Valkenswaard. Ze zong al voordat ze kon praten. In de box zong ze mee met het liedje “Voor jou” van Corry Konings. Haar ouders vroegen zich af wie haar het liedje “poesje mauw” had geleerd. Toen ze wat ouder werd, zong ze liedjes van Frans Bauer en stond op een stoel met een closetrolletje Frans te imiteren.

 

Marianne Weber was ook toen al haar grote voorbeeld.

In groep 8 deed ze mee met de schoolmusical. Op het scholengemeenschap Waren Di te Valkenswaard, akte aan het liedfestival en ook aan de Were Di musical. Tijdens deze schooltijd volgende ze zangles op de muziekschool. Haar favoriete muziek uit gaan naar Nederlandstalige muziek.

 

Sheréna heeft me gedaan aan verschillende talentenjachten binnen Brabant. Door mee te doen aan deze talentenjachten daad ze veel ervaring op. Ze heeft me gedaan aan Bloed zweet en tranen. Dit gaf haar de doorslag om met zingen van Nederlandstalige muziek! Het Nederlandse liedje verstaat iedereen en het gevoel ontzettend goed om dit te Vertolken op het podium. Sheréna hoopt dat ze veel mensen betovert met haar muziek, zowel op cd als op het podium. Het is voor haar allemaal duidelijk dat ze alleen maar meer wil.

 

En wat betreft de discografie heeft ze er inmiddels 4 op haar naam staan. In 2016 verschenen de singles “Alles of Niets” en “Wachten op de zomer” en in 2017 “Het is voorbij” en dan nu “Als ik ga”. Een klassieker die door Sheréna op een voortreffelijke wijze in het Nederlands is neergezet en die zeker zal bijdragen in de groei van haar fans.

“Hey, hey ga je mee” is de titel van de nieuwe single van Erwin Weitering uit Emmer-Compascuum. De spontane en altijd goedlachse zanger heeft hiermee een jas aangetrokken die hem perfect past.

 

Een liedje wat voor hem niet alleen maar ook gewoon een deel van hemzelf is. Elk café veranderd spontaan in een deinende massa als Erwin zijn nieuwe single “Hey, hey ga je mee” inzet.

De tekst is geschreven door Martin Dams die ook verantwoordelijk is voor de muziek, samen met Martin Sterken mag het eindresultaat er dan ook zeker zijn. Eén vrolijk nummer, dat je vanaf het begin meeneemt met zijn vrolijke klanken. Al na één keer luisteren zing je het al lekker mee en blijft het in je hoofd hangen, zegt de goedlachse, sympathieke Drentse zanger.

 

Deze 32 jarige zanger is zeker geen onbekende meer in het artiestenwereldje. Hij heeft al een grote fan schare achter zich staan, waar hij mega trots op is, en ook weten steeds meer organisatoren van feesten en festivals hem steeds vaker te vinden.

 

Na zijn vorige nummers “Kijk maar vooruit” “Leef het leven” “Een liefde zoals jij” “Jij bent te gek” komt hij nu met deze kroegenkraker uit wat hij uitbrengt onder het label van Martin Sterken Producties.

“Er is geen feest als Erwin Weitering niet is geweest” aldus Erwin zelf, die niet bang is om een feestje te bouwen en vol enthousiasme iedereen meeneemt op zijn muzikale reis.

Déon Leon heeft zijn nieuwe single ‘Laat maar van je houden’ min of meer geschreven voor Rachel Kramer. De verloofden zitten beide in de muziek business en dat is zo nu en dan een harde wereld.

 

‘Laat maar van je houden’ is een mooi liedje tegen die soms harde buitenwereld.

Déon Leon: “We zitten allebei in de muziek en leren veel van elkaar.

 

de muziek is een harde en moeilijke business en het is af en toe moeilijk om daar mee om te gaan”. Hij en Rachel Kramer delen de mooie dingen, maar af en toe dus ook frustratie. Daarom heeft Déon samen met Emy Perez de single ‘Laat maar van je houden’ min of meer geschreven voor Rachel. De inhoud van het liedje is dan ook heel helder:

 

“Je kan altijd op me leunen. Je mag af en toe gefrustreerd zijn, maar er zijn mensen die je goed vinden, die je leuk vinden om wie je bent, laat die onzekerheid los en ‘Laat Maar Van Je Houden’ “, verklaart de zanger. ‘Laat maar van je houden’ is een heel lief liedje geworden, waar menigeen weer positieve energie uit kan halen.