Shownieuws / Nieuwe releases


De in 1970 geboren Alkmaarder Joost de Vries staat als artiest alweer 20 jaar op het podium. Dit doet hij met een breed en allround aanbod aan Nederlands- en Engelstalig repertoire. Single’s die het goed deden in nederlandstalig radioland waren o.a. ‘In de zon’, ‘Wat een geluk’, ‘Zing maar na’ en ‘Het is weer zomer’. Joost laat met regelmaat van zich horen middels nieuwe geluidsdragers.

En als hij niet op de bühne staat of als presentator actief is bij het radioprogramma “Hollandse Hits A life” dan richt hij zich volledig op het organiseren van diverse evenementen. Na het album ‘Leef & Geniet’ dat in 2013 verscheen, viert de zanger zijn 20-jarig artiestenjubileum met de release van het nieuwe album ‘Passie’ dat via Rood-Hit-Blauw verschijnt. “Dat ik dan nu met een verzamel CD uit kan komen geeft mij een trots gevoel”, aldus de jubilaris.

Het zeer gevarieerd samengestelde jubileumalbum telt maar liefst 18 tracks waaronder de gelijknamige single, nieuwe liedjes én een verzameling van eerder door Joost uitgebrachte singles. Hij heeft dit fonkelnieuwe album 24 september jl. officieel voorgesteld tijdens een bijzonder feestelijke releaseparty in Grandcafé De Heeren in Heerhugowaard waaraan meer dan 10 collega artiesten een bijdrage leverden.  De liefde voor het vak en zijn liefde voor muziek, deelt Joost de Vries nu met de wereld middels het fantastische album: ‘Passie’!


De nieuwe single ‘Naar De Zevende Hemel’ van Jannes is een vrolijk en uptempo nummer, geschreven door Emile Hartkamp en Norus Padidar. Gepassioneerd als altijd brengt Jannes muziek en gevoel bij elkaar. Jannes zelf zegt hier over: “Ik ben enorm blij met het resultaat, het is een nummer over de liefde waarop iedereen uit zijn dak kan gaan. Dat wordt een feest tijdens mijn jubileum concert.” ‘Naar De Zevende Hemel’ is de tweede single die uitkomt van het laatste album ‘Gevoel Van Samen Zijn’.Jannes zit 15 jaar in het artiestenvak en viert dit groots op zaterdag 7 oktober met een jubileumconcert in het GelreDome te Arnhem. De voorbereidingen voor het inmiddels uitverkochte concert zijn in volle gang. Jannes wordt al jaren gesteund door zijn fans en hoopt hen met dit concert een onvergetelijke avond te bezorgen.

 

Mike Griek is geboren op 18 Juni 1996 en woonachtig in het Limburgse plaatsje Hoensbroek.  Vandaag in zijn debuutsingle ‘Hopeloos Verliefd’ uitgekomen op het nieuwe platenlabel ‘Bling Music’ van zanger Henk Damen.  Henk Damen schreef de tekst voor deze Nederlandstalige single en dat is terug te horen in de sfeer van het liedje.

Mike Griek is ontdekt door volkszanger Henk Damen bekend van de hits ‘Zij valt op de DJ’, ‘Ik wil de hele avond dansen’, ‘Laat mij alleen’ e.v.a.  Henk Damen ging afgelopen zomer met zijn camping tour langs vele campings in Nederland en België en kwam op één van deze campings Mike Griek tegen. Henk Damen gooide Mike direct voor de leeuwen en niet geheel onterecht.  Mike wist het publiek direct goed te entertainen en wred daardoor steeds terug gevraagd door de menigten. Zelfs de jeugd wist Mike voor zich te winnen!

Henk Damen zag een echt talent in Mike Griek en heeft in samenspraak met Jeff Bosch hem direct een platencontract aangeboden.  ‘Hopeloos verliefd’ is de eerste single op het nieuwe label ‘Bling Music’ en zeker niet de laatste!  

Johan Heuser viert vandaag zijn 20 jarig artiesten jubileum in ‘Zaal ‘Noorderlicht’ te Schaijk.  Tijdens de feestmiddag komen er diverse collega artiesten optreden zoals; John De Bever, De Havenzangers 2.0, Henk Damen, Charlene, Johan Linssen, Marco De Hollander, Duo NL, Yosee, en Manfred Jongenelis.

Tijdens deze middag zo ook de nieuwe single ‘Als ik jouw lach zie’ gepresenteerd worden, een single die geschreven en geproduceerd is door niemand minder dan Manfred Jongenelis.  Johan heeft al vele single mogen maken met deze TOP producer.  Het is weer een echte levensliedplaat met het betrouwbare ‘Johan Heuser’ geluid.  Een echt geluid waarmee Johan Heuser zich al jaren lang onderscheid van de collega artiesten