Shownieuws / Nieuwe releases


Met “Je Bent Er Eén Uit ’n Miljoen” schiet de 23-jarige Enschedese zanger Maico wederom een schot in de roos en heeft hij een potentiële zomerhit in handen.

 

De afgelopen maanden heeft hij samen met zijn vaste producer Harald Queens hard aan deze single gewerkt, en het resultaat mag er wezen.

 

Maico timmert al enkele jaren stevig aan de weg en bracht reeds enkele singles uit.

 

Hiermee wist hij flink de aandacht op zich te vestigen en het leverde hem een goedgevulde agenda met optredens door heel het land op. Met de nieuwe single “Je Bent Er Eén Uit ’n Miljoen” zet Maico een volgende stap in zijn carrière.

 

“Ik krijg erg positieve reacties op dit liedje en ben erg blij met het eindresultaat. Ik kan niet wachten om hiermee straks de bühne op te gaan en mijn nieuwe single live te presenteren aan het publiek” aldus Maico over zijn nieuwe single.

 

Na enige jaren rondwerven in de muziekwereld met een aantal succesvolle singles op zijn naam (o.a. ‘Zo Sexy’) kreeg Jordy van den Boer tot zijn vreugde een 2-jarig platencontract aangeboden bij NRGY, het label dat in de Nederlandstalige scene in hoge mate wordt gewaardeerd.

 

 

 

De eerste single die wordt gereleased is de opvallende track ‘Tikkie Tikkie’, welke
gaat over een meisje dat een behoorlijk ‘tikkie’ eigenwijs reageert, aandacht heel leuk vindt, maar toch de toenaderingen een ‘tikkie’ afhoudt. Het nummer is de Nederlandstalige cover van de track ‘Picky’ van Joey Montana die meer dan 1 miljard views heeft op YouTube.


Producer Tom Peters schreef samen met Colin Heikens de tekst voor deze opmerkelijke, dansbare single en de opname was in kundige handen van Hans Aalbers.

 

Jordy van den Boer, afkomstig uit het Brabantse Boxtel, is erg opgetogen over het resultaat van ‘Tikkie Tikkie’ en de manier hoe dit liedje is ontstaan.

 

Het refrein blijft in je hoofd zitten na een keer luisteren.
Binnenkort zal hij met zijn nieuwe single o.a. te zien zijn in het tv-programma Hart Voor Muziek.

 

De opvallende videoclip met twee leuke danseressen erin werd vervaardigd door RedgellMedia en het resultaat mag er zijn.

 

 


Na een klein vooronderzoekje via de social media, wat het publiek graag voor genre zou willen horen (slow country of een oldie) kwam de meerderheid uit op een oldie. De opdracht werd bij Terry West Productions neergelegd en die was razend enthousiast. Binnen een week was de oefen orkestband dan ook klaar.

 

 

 

Maar door de griep epidemie die ook Silvia deels trof kon het nog niet opgenomen worden. Uiteindelijk na ca 4 weekjes was de inspiratie er om een leuke, passende tekst te schrijven (door Silvia zelf) en werd het met succes opgenomen.

 

 

Het verhaal gaat in het kort verteld, over iemand die leeft van dag tot dag… vrij is en dromen mixt met de werkelijkheid… Het is een verrassend product geworden. Naar eigen zeggen door Silvia straalt het de style van The Classics uit. Iets langzamer dan de vlotte muziek die we van de Drentse zangeres gewend zijn, maar zeker niet saai te noemen.

 

 

Voor de 1 zal het een vorm van herkenning zijn, voor de ander een compleet nieuw iets… Een bijbehorende videoclip is opgenomen, door Roel Roelofs, op het mooie landgoed van Hotel de Hunzebergen te Exloo, waar nieuwsgierige bezoekers alvast de sfeer van het lied konden proeven, vervolgens dansten en applaus gaven. Een leuke bijkomstigheid is dat Silvia haar eigen man Lammert figureert in de clip. In de zomer van 2015 gaven Silvia en Lammert op deze zelfde locatie elkaar het jawoord.

 

Het heeft misschien even geduurd maar hij is er weer: Rob van Daal met zijn nieuwste single ‘Jij bent niet alleen’. Een sterke ballad geproduceerd door Sonic Solutions, geschreven door Michael Bublé en voorzien van een Nederlandse tekst door Bram Koning.

 

 

Bekwame musici leverden een bijdrage, zoals op saxofoon Pepijn Mol, gitaar Jorge Nieuwenhuis en koor Margot Roeken.

 

 

De afgelopen jaren is Rob van Daal, geboren te Raamsdonksveer erg actief geweest in een breed genre: verschillende albums, een aanzienlijk aantal singles, concert-dvd en optredens in cafés, zalen en feesttenten door heel Nederland. Op tv was hij te zien in Bloed, Zweet & Tranen en als presentator van Holland Clip Festival. Al met al een echte rasartiest.

 

 

 

 

“Ik ben Nathan, 18 jaar, en afkomstig uit het Oost-Vlaamse Beveren. Al op zeer jonge leeftijd zat de showbizzmicrobe ergens diep in mij. Op 8 jarige leeftijd was ik bijna elke dag te vinden op de muziekschool, waar ik al snel zang en muzieklessen ben volgen. Zo’n, beetje alles waar muziek uitkomt heeft mijn passie”.

 

 

Zo begint de het verhaal van de jonge ambitieuze zanger Nathan de Clerck, slechts 18 lentes jong maar nu al vast er van overtuigd dat te doen, wat hij het liefst wil, mensen vermaken met zijn muziek. Of dat nu op sax, piano, drums, zang of op het toneel is, Nathan ademt muziek.
Op jonge leeftijd mag hij zijn debuut maken in de musical Oliver waardoor de wens, artiest te worden nog meer wordt aangewakkerd. Hij volgt zang en acteer lessen aan het begothumaniora van Antwerpen en brengt daar zijn middelbare studie door met als richting JAZZ/POP/Rock.
Het artiestenvirus heeft hem volledig te pakken, zo zeer zelfs dat hij in zijn vakanties een job zoekt als inspeciënt om achter de schermen van alles te weten te komen over licht en geluid.

 

 

Verder volgt hij op advies van Luc Steeno zanglessen bij Wilfired van Beveren.
Het kon niet uitblijven dat dit alles op enig moment zou moeten resulteren in een geluidsopname met bijbehoren videoclip.
Vandaag is de eerste single van Nathan ‘Had je ooit gedacht’ een feit. Voor de productie tekende Marc de Coen en is de tekst geschreven door Mieke.
Nathan beschikt over een uiterst prettig stemgeluid en is bovendien een prettige verschijning. Met zijn jeugdig enthousiasme is hij een welkome aanvulling in de Belgische en Nederlandse muziek scene.